Het team van BMN IJzerwaren. (Foto: Robert Hoetink)
Het team van BMN IJzerwaren. (Foto: Robert Hoetink) Foto: ROBERT HOETINK

BMN opent de complete vestiging

Algemeen

BMN Bouwmaterialen opende op maandag 8 mei de deuren van hun geheel vernieuwde vestiging aan de Hendrik ter Kuilestraat 146. Het oude bedrijfspand werd gesloopt om plaats te maken voor een geheel nieuw pand. Zo kan de groothandel in bouwmaterialen nog beter de klanten ondersteunen. Vanaf 30 mei komt hier nog een belangrijke toevoeging bij: BMN IJzerwaren. Een nieuwe tak met een bijzondere eigen geschiedenis.

ENSCHEDE - Uitstekend advies, een breed assortiment en snelle betrouwbare leveringen zijn belangrijke kernwaarden voor BMN. Het bedrijf levert alles wat de professionele bouwer nodig heeft; van de fundering tot de nok en alles daartussen. Naast de fysieke bouwmaterialen is er veel aanverwante dienstverlening op logistiek en digitaal vlak.

Om deze dienstverlening nog verder te versterken nam BMN in september vorig jaar Jacob Bakker over. Dit zijn de letterlijke overburen van BMN, gevestigd aan de Binnenhaven tegenover BMN’s nieuwe pand. Jacob Bakker werd opgericht in 1927 door de gelijknamige grondlegger. Net als BMN richt men zich op professionals in bouw en industrie, met een ‘ijzersterk’ assortiment: Jacob Bakker is gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, bouwbeslag, bevestigingsmaterialen, het nodige elektrisch- en handgereedschap. Tevens leveren zij diverse diensten op het gebied van reparaties en keuringen aan machines, klimmateriaal en valbescherming. Zij adviseren, verkopen en assembleren tevens Renson ventilatieroosters. Een perfecte aanvulling op de diensten van BMN Bouwmaterialen dus.


Om deze brede dienstverlening straks onder één dak aan te bieden verhuist Jacob Bakker deze donderdag en vrijdag naar het nieuwe pand van BMN. Zij openen dan komende dinsdag 30 mei hun deuren onder de nieuwe naam BMN IJzerwaren.


Op de nieuwe plek zijn straks alle vertrouwde gezichten te zien; de hele personeelsgroep van Jacob Bakker gaat namelijk mee naar de nieuwe locatie. Onder hen de vestigingsmanager van BMN IJzerwaren, André Westhoff. Hij is al sinds 1994 werkzaam bij Jacob Bakker. “We hebben door de jaren heen een goede band opgebouwd met onze klanten. Ook op de nieuwe plek kunnen ze dus op ons rekenen.”


Op de nieuwe plek heeft men straks twee grote afrekenbalies om klanten snel en efficiënt te kunnen helpen. Er is een ruime dagelijkse voorraad van producten aanwezig waardoor men niet snel mis zal grijpen. Een groot centraal magazijn en gratis dagelijkse bezorging zorgen voor levering precies wanneer men de goederen nodig heeft. Uiteraard mag de sleutelservice niet ontbreken op de nieuwe plek. BMN IJzerwaren blijft dealer voor Renson ventilatieroosters en de gereedschappen van DeWalt. Naast de bouwmaterialen zelf is goed, betrouwbaar gereedschap onmisbaar voor een professioneel resultaat.


BMN IJzerwaren is vanaf komende dinsdag 30 mei geopend aan de Hendrik ter Kuilestraat 146. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.bmn.nl

Blij met De Goochelaar.
De Goochelaar gaat naar Di Stephano 22 feb, 12:38
De studenten schieten hun ballen met een machine. (Foto: Gerrit Kosters)
Studenten ontdekken jeu de boules 22 feb, 09:27
Sem Steijn in actie tegen FC Utrecht. (Foto: Bas Everhard)
Zure thuisnederlaag tegen FC Utrecht 21 feb, 10:31
Laura Wildemann (Teamleider) en Martine Horstman (Cultuurcoördinator).
Erkenning voor Stedelijk Kottenpark 21 feb, 09:41
Fien Maathuis. (Foto: Corine Vaneker)
Fien van Het Zeggelt wint derde voorleeswedstrijd 21 feb, 08:05
Afbeelding
Column: Mopperen op muziek 20 feb, 18:42
Beeld uit de docu Navalny.
Films Rapito en Navalny te zien in Concordia 20 feb, 18:16
Afbeelding
Rust en stilte 20 feb, 15:26