Inloop Het Trefpunt bij CVV Sparta Enschede en De Tubanters 1897

Enschede - In samenwerking met, en in de clubgebouwen van, de Enschedese voetbalverenigingen CVV Sparta en De Tubanters 1897 heeft Mediant sinds 1 september 2020 de inloopvoorziening Het Trefpunt geopend.

Het Trefpunt is er voor alle inwoners van Enschede die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, die bijvoorbeeld op zoek zijn naar zinvolle daginvulling, meer sociale contacten willen of willen ontdekken welke mogelijkheden er voor hem of haar zijn.

Iedereen die daar behoefte aan heeft kan binnenlopen voor een kopje koffie, een spelletje, een gesprek of een leuke activiteit. Deelname is gratis. Bij Het Trefpunt kijken we samen verder naar mogelijkheden om uw leefwereld te vergroten. Dit doen we op een informele en ontspannen manier met professionele ondersteuning. Vrijblijvend en in uw eigen tempo.

Vanwege het laagdrempelige karakter is bewust gekozen voor het organiseren van het Trefpunt in de clubgebouwen van CVV Sparta (Kotkampweg 44) en De Tubanters 1897 (Olympialaan 20) en dat is een succes. Steeds meer mensen weten de weg te vinden.

Ook nu er ten gevolge van de coronamaatregelen mensen helaas meer thuis zitten zijn de inloopvoorzieningen open. Natuurlijk worden de richtlijnen van het RIVM hierbij in acht genomen.

Een reactie van een deelnemer is tekenend: “Wat fijn dat ik ook in deze moeilijke tijd, als ik daar behoefte aan heb, 4 dagdelen per week terecht kan bij Het Trefpunt. Je ontmoet er nieuwe mensen, je maakt even een praatje en alleen dat al is enorm belangrijk”.

Mocht u vragen hebben over het Trefpunt dan kunt u contact opnemen met Maurizio Arena (06-38066218).

Openingstijden Het Trefpunt:

Maandag        13:00 – 16:00 uur       Sparta Enschede

Dinsdag          13:00 – 16:00 uur       De Tubanters 1897

Woensdag      9:00 – 12:00 uur         Sparta Enschede

Donderdag      9:00 – 12:00 uur         De Tubanters 1897

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden