Zie www.smartdry.nl / www.vochtbestrijdingtwente.nl of bel 030 - 310 04 73
Zie www.smartdry.nl / www.vochtbestrijdingtwente.nl of bel 030 - 310 04 73

Vochtbestrijding Twente/SmartDry pakt vochtproblemen aan

Algemeen

Enschede - SmartDry pakt niet de symptomen van vochtproblemen aan, maar de oorzaak. ‘’Vindt u een veilig en behaaglijk gevoel ook belangrijk? Vochtproblemen kunnen het thuisgevoel snel van u wegnemen’’, aldus SmartDry.

Sinds 1979 komen de experts van Vochtbestrijding Twente/SmartDry al vochtproblemen tegen. Sinds het ontstaan van SmartDry is het bedrijf een vaste waarde in de wereld van vochtbestrijding. Vocht kan leiden tot gezondheidsklachten en aantasting van de woning. De isolatiewaarde kan ook sterk verminderen, waardoor de stookkosten oplopen.

Ruim 1,5 miljoen woningen in Nederland hebben last van vochtproblemen, weet SmartDry. “Vochtproblemen in huis brengen veel nadelen met zich mee. Geregeld last van schimmel in huis? Condens op de ramen? Ruikt het vaak muf? Dat is een teken dat de ventilatie niet goed is. Klachten die kunnen wijzen op slechte ventilatie zijn: hoofdpijn, dufheid, droge, zere of juist tranende ogen, benauwdheid en veel niezen. Er bestaan geen snelle, duurzame oplossingen voor vochtproblemen, anders dan het maskeren van de problemen. U zult verbaasd zijn over de hoeveelheid vocht die een muur kan bevatten, dat kan oplopen tot duizenden liters. Door gebruik te maken van de bestaande luchtstroom kan elke DryBrick 266cc vocht per 24 uur afvoeren. Veel woningen hebben last van hoge relatieve luchtvochtigheid. DryBricks verwijderen actief vocht uit muren en kunnen een positief effect hebben op de relatieve luchtvochtigheid (RV) in de woning. Dit zal het comfort van de woning aanzienlijk verbeteren. Eventuele condensatieproblemen worden ook verminderd. RV-waarden boven de 65 procent worden als ongezond beschouwd en kunnen leiden tot schimmel en aandoeningen aan de luchtwegen. Het verlagen van de RV is een goede manier om de kwaliteit van de binnenlucht in huis te verbeteren. Vanuit onze vestiging Twente is ons doel om voor u de beste oplossing te vinden en wordt er bij u thuis onderzoek gedaan naar de volgende aspecten: relatieve luchtvochtigheid, vochtgehalte in de muren, condensatiepunten, isolatiemethoden en koudebruggen.’’

SmartDry zorgt voor een innovatieve oplossing van vochtproblemen, een gezonder leefklimaat in de woning, professioneel advies, een snelle installatie door gekwalificeerde en eigen installateurs en een probleemloze installatie van buitenaf. De installatietijd is 1 à 2 dagen, de garantie is levenslang en er is geen onderhoud. ‘’Onze experts komen graag bij u langs, voor een gratis vochtmeting en een op maat gemaakt advies’’, aldus SmartDry.

Afbeelding
Twee thuiswedstrijden op rij na zeperd in Waalwijk 18 uur geleden
Afbeelding
Twentsch Hooratelier viert eerste lustrum met twee open dagen 19 uur geleden
Afbeelding
Solar Boat Twente heeft haar eerste race gevaren 20 uur geleden
Afbeelding
Eerbetoon Eddy van der Ley aan zielsverwant 20 uur geleden
Afbeelding
Wees welkom in de muzikale woordeloze wereld van Lejo 26 sep., 08:54
Afbeelding
De Musical Dinnershow 25 sep., 14:53
Afbeelding
Nieuwe startersgroep Loopgroep Avanti 25 sep., 12:34
Afbeelding
Muziek met Nesjomme in Vestzak 24 sep., 13:47