Foto: PR

De Kokkerette bezorgt seniorenmaaltijd aan huis

Enschede - De maatschappij verandert. Steeds meer senioren blijven langer zelfstandig wonen. Een goede gezonde maaltijd is belangrijk, maar niet iedereen heeft zin in koken of is zelf in staat om te koken. Daarbij zien we dat steeds meer ouderen de voorkeur hebben om ‘s avonds warm te eten in plaats van tijdens lunchtijd. Daarom veranderen we mee. De Kokkerette bezorgt haar maaltijden voor senioren nu ook tijdens diner-tijd warm aan huis in Delden, Enschede en Borne.  

Maaltijdenservice

Al jaren verzorgt  De Kokkerette, voorheen Harink, voor vele senioren dagelijks de warme maaltijd. Een gevarieerd aanbod van veelal traditionele Hollandse gerechten, bereid met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. We bieden onze oudere klanten in deze tijd ook een boodschappenservice aan voor de versproducten, zodat ze voor hun dagelijkse boodschappen niet naar de supermarkt hoeven.

Verder bezorgen we met ingang van 1 maart nu ook tijdens dinertijd de seniorenmaaltijden warm in Enschede, Borne en Delden. Dit deden we altijd al in Hengelo. Een uitbreiding van onze service om zo goed mogelijk te voldoen aan de wens van onze klanten en hun te helpen zo min mogelijk de drukte van het boodschappen doen op te zoeken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden