Foto: PR

Twente65plus Uitzendbureau: flexibele en gemotiveerde werknemers

ALMELO - “Een bron van ondernemende mensen” aldus Wim Hendrikse, sales medewerker bij Twente65plus Uitzendbureau. Veel ondernemers kiezen in deze tijd voor een ruime, flexibele schil om personeelskosten zoveel mogelijk in de hand te kunnen houden.

Daarnaast zijn tijdelijke krachten nodig voor vervanging bij ziekte-, zwangerschapsverlof en tijdelijke extradrukte. Het is voor menig ondernemer even omschakelen, want aan oudere werknemers als uitzendkracht wordt vaak niet gedacht. Maar wie de stap neemt ervaart al snel de voordelen.

Naast de lagere loonkostenzijn ze flexible inzetbaar en zeer gemotiveerd. Bovendien is bewezen dat een mix van jong en oud op de werkvloer leidt tot meer motivatie en minder ziekteverzuim. “Veel ouderen hebben helemaal geen zin om achter de geraniums te zitten. Ze zijn actief, vol levenslust en dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij. Ook op werkgebied. Daarbij delen ze graag hun ervaring. Het zijn erg gemotiveerde arbeidskrachten en als klap op de vuurpijl zijn ze aanzienlijk voordeliger.”

Bij Twente65plus zijn niet alleen mensen ingeschreven die ongeschoold of lager geschoold werk willen verrichten, maar kunt u ook terecht voor ervaren mensen op hbo-niveau, in alle denkbare sectoren. Twente65plus uit Almelo is al bijna 10 jaar actief in het uitzenden van 65plussers en is het enige uitzendbureau voor gepensioneerden in de regio Twente.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden