Escape Room help Sjors zijn sport te kiezen

Enschede - Wat een sportaanbod is er in Enschede, Sjors Sportief weet niet wat hij moet kiezen en schakelt de hulp in van alle basisschoolkinderen! Door het oplossen van de Escape Room komt er een code waarmee de kinderen Sjors Sportief kunnen vertellen welke sport hij moet kiezen!

Sjors Sportief is het sportieve deel van Sjors Sportief & Sjors Creatief, het sport- en cultuurkennismakingsproject voor alle kinderen van de basisschool. Middels een aantal kennismakingslessen kunnen kinderen ontdekken welke sport of culturele activiteit het beste bij hun past. Sjors Sportief wil zelf ook weer lekker gaan sporten, maar het is moeilijk kiezen tussen al dat sportaanbod! Als kinderen de goede sport hebben ontdekt, is er ook nog een prijsvraag waarbij de kinderen een leuke, sportieve prijs mee kunnen winnen!

Met de hulp van ouders/oppas kunnen kinderen (9-12 jaar) deze Escape Room spelen. Alle informatie die nodig is voor de voorbereiding is te vinden op www.sportaal.nl/escaperoom-2. De Escape Room speel je thuis en kan alleen gespeeld worden maar mag natuurlijk ook samen gespeeld worden, zorg dan dat je twee kamers hebt waar je het spel kunt spelen. Tijdens het spelen van de Escape Room oefen je meteen met rekenen, lezen, schrijven en bewegen!

Je kunt de Mini Escape Room spelen tot en met 31 maart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden