<p>Het liefdesbankje in Enschede van Guusje Beverdam.</p>

Het liefdesbankje in Enschede van Guusje Beverdam.

Guusje Beverdam start crowdfunding voor monografie

Enschede - Guusje Beverdam, al 30 jaar werkend als beeldend kunstenaar in Hengelo, kunstvrouw 2012 van Overijssel en maker van o.a. de Liefdesbank in Enschede en ‘t Wiefie in Hengelo, vind het hoogste tijd voor een boek over haar werk. Samen met het Hengelose ontwerpcollectief Bureau Gigengack is ze gestart met het maken van een monografie.

Het maken van zo’n boek is een kostbare zaak en daarom is Guusje Beverdam een crowdfundingcampagne begonnen bij voordekunst.nl. Deze is begin maart van start gegaan en heeft inmiddels al 35 donateurs. Ze heeft echter nog niet het streefbedrag gehaald nodig om de ontwikkeling van haar boek te financieren en vraagt daarom de steun van kunstliefhebbers uit het gehele land.

Op www.guusjebeverdam.nl kunnen belangstellenden een indruk krijgen van haar kunstwerken. Er is ook een video bekijken over wie Guusje Beverdam is en kun je via deze video een kijkje nemen in haar atelier en huis in Hengelo. Ook kun je via de website en het platform https://www.voordekunst.nl/projecten/11733 Guusje steunen door een donatie te doen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden