<p>Frans Faase (Foto: aroundAnnebel)</p>

Frans Faase (Foto: aroundAnnebel)

(Foto: )

TkkrLab CyberSaturday houdt workshop parsers

Enschede - TkkrLab CyberSaturday houdt een workshop parsers. In deze workshop wordt door Frans Faase een moderne aanpak gepresenteerd om op relatief eenvoudige manier een parser te maken voor een programmeertaal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een krachtige grammatica om op eenvoudige wijze een parser te specificeren. Deze workshop zal in het Engels worden gegeven.

Frans Faase is afgestudeerd in de informatica aan de Universiteit Twente en daarna gaan werken als software engineer. Zijn specialisme omvatten: parsen, reverse engineeren, model transformaties, karakter coderingen, Unicode, code generatie en combinatorische problemen.

TkkrLab

Hackerspace TkkrLab is een community die het leuk en interessant vind om met technische onderwerpen bezig te zijn. Iedere deelnemer heeft zijn eigen interessegebied, zo is de een vooral met software bezig (bv embedded, domotica, websites en meer), bouwt de ander een 3d printer of cnc frees en maakt iemand zijn eigen elektronische pcb ontwerp voor een robot. De gemeenschappelijke factor is dat het technisch en/of creatief is in de brede zin van het woord. Door het uitwisselen van kennis en ervaring in onze community is er altijd wel iemand aanwezig die je op weg kan helpen met je creatieve projecten. Om deze projecten te faciliteren hebben we diverse tools zoals 3d printers, lasercutter, electronica werkbank en eigen werkplaats die door de deelnemers zijn te gebruiken.

Wanneer: zaterdag 20 maart, 14:00-15:00 uur
Meer informatie en streaming link: https://tkkrlab.nl/cybersaturdays/2021_03_20_parsers/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden