<p>Secil Arda</p>

Secil Arda

(Foto: MST)

Secil Arda voorzitter Cliëntenraad Medisch Spectrum Twente

Enschede - Mevrouw ir. S. Arda is benoemd tot voorzitter van de Cliëntenraad Medisch Spectrum Enschede (MST). Secil Arda is een bekende Enschedeër, ervaren bestuurder en heeft haar sporen verdient met een maatschappelijk actief staat van diensten. Zij was al enkele jaren lid van de Cliëntenraad.

Cliëntenraad (CR) behartigt de belangen van de patiënten en beoordeelt het ziekenhuisbeleid vanuit het perspectief van de patiënten. De CR wil de kwaliteit van de zorg voor patiënten, cliënten van MST blijven bevorderen en waar nodig verbeteren en denkt mee vanuit betrokkenheid, door overleg en advisering.

Arda: “Patiënten staan centraal rondom het zorgproces. Digitalisering zoals de elektronische Patiëntendossier en nieuwe technologieën bieden veel kansen. Maatwerk rond de individuele patiënt is gewenst en dat vraagt om goede samenwerking in de keten van de zorg. Wij denken graag mee bij de uitwerking van beleidsinitiatieven en toekomstige ontwikkelingen rond de zorg in het ziekenhuis.”

De nieuwe voorzitter van de Cliëntenraad Medisch Spectrum Twente mevrouw ir. S. Arda spreekt de waardering uit voor de extra inzet en inspanning van medewerkers om de coronapatiënten te verzorgen en daarnaast ook de reguliere zorg door te laten gaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden