<p>Ellen Elfrink (links) en Annette Zweerman-Oude Breuil.</p>

Ellen Elfrink (links) en Annette Zweerman-Oude Breuil.

(Foto: Marian Waanders)

Zweerman-Elfrink Advocaten op 7 maart in Holland van Boven

Hengelo - Holland van Boven is een Nederlandse televisieserie van SBS6 en strijkt iedere week neer in een andere provincie. In het programma vertellen mensen hun verhaal en is te zien wat een bepaalde regio te bieden heeft.

Zondag 7 maart 2021 zoomt de aflevering van het programma Holland van Boven in op de regio Twente. Het programma start rond 15:00 uur. De daaropvolgende zaterdag 13 maart wordt het programma rond 12:30 uur opnieuw uitgezonden op de televisiezender SBS6.

Eén van de uitgelichte items in het programma van 7 en 13 maart is het Advocatenkantoor Zweerman Elfrink uit Hengelo. Dit kantoor van de partners Annette Zweerman-Oude Breuil en Ellen Elfrink is gespecialiseerd in het familierecht. Dit betekent dat zij veel echtscheidingen begeleiden met complexe, menselijke aspecten als: alimentatie, vermogensdeling, huwelijksvoorwaarden-afwikkeling, pensioenverevening en gezag- en omgangsregeling met kinderen.

Annette Zweerman-Oude Breuil en Ellen Elfrink zijn beiden ook MfN-scheidingsmediator. Bij mediation wordt meer in samenspraak met belanghebbenden, bijvoorbeeld ook kinderen, gezocht naar een toekomstbestendige en respectvolle afwikkeling van een huwelijk of een partnerschap.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden