De welzijnswerkers van de muziek: radiotexano.nl


Dj Roel
Dj Roel (Foto: Miranda)

De welzijnswerkers van de muziek: radiotexano.nl

Enschede - Dj Sjon Oosting, Dj Ben en Dj Roelof Oosting zij de programmamakers van radiotexano.nl. Ze zijn ieder voor zich drie dagen per week bezig om een muziekprogramma te maken.

Zondags draait DJ Sjon die vanuit zijn 40 jaar ervaring binnen de country en indorock u mee laat genieten, dansen, luisteren op zondag van 10.00 tot 14.00, waarbij u verzoekjes via de site radiotexano.nl kunt aanleveren op de zondag. Sjon is de man die al zolang in de muziekbranche zit dat hij een archief heeft opgebouwd met meer dan 300.000 songs. Ook heeft DJ Sjon vele volgers uit het countrycircuit over de hele wereld.

Daarna draait Ben, ook al jaren enthousiaste DJ die houdt van het Nederlandstalige lied. Genieten dus. Ben geniet van volgers die net zo als hem houden van Nederlandse klanken.

Vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur draait de oudste DJ Roelof Oosting met soul, rock, bachata en blues. Roelof heeft een eigen stijl waarin heerlijke soul en rock uit de 60 en 70 jaren voor u gedraaid wordt. Roelof heeft volgers uit de muziek wereld die vaak zelf bluesmuziek en soul muziek gespeeld hebben in Bands. Verzoekjes aanvragen bij Roelof kan via zijn Facebookpagina, tot twee dagen voor de uitzending.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden