Ma France en Chansons op livestream Concordia


Foto: PR

Ma France en Chansons op livestream Concordia

Enschede - Ga mee op reis, in chansons, door het Frankrijk van Edisonwinnaar Philippe Elan met aan zijn zijde multi-instrumentalist Reyer Zwart. Chansons over de liefde uiteraard, maar zonder daarbij de literatuur, de maatschappij, de films en de kunst te vergeten.

Klassiekers uit de chansongeschiedenis illustreren deze muzikale reis. Denk aan Charles Aznavour, Julien Cierc, Edith Piaf, Jacques Brel, Jean Ferrat en vele anderen. Met daarnaast Chansons van eigen hand die speciaal voor deze voorstelling zijn geschreven of in de afgelopen jaren zijn verschenen op albums.

Tussen de liedjes door zal Philippe zijn gevoelens, herinneringen en anekdotes over deze reis en de gevoelige liedjes met jullie delen.

Phillipe en Reyer waren vorig seizoen te gast bij De Vooravond waar ze een prachtige ode aan de Franse leerkracht Samuel Paty brachten. Paty werd in Parijs onthoofd door een terrorist. Ze speelden Adieu Monsieur Le Professeur en kwamen daarmee in de top 5 van best bekeken muziekoptredens van De Vooravond. 

Theaterprogrammeur Ellen Peters: ‘Deze mannen kunnen muziek maken die recht uit het hart komt. Droom met ze mee en waan je even op een fijne plek in Frankrijk’.

Ma France en Chansons – Philippe Elan en Reyer Zwart
24 feb | 20:30 | livestream | Concordia

Concordia.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden