<p>De auto-aanhanger combinatie is bijna af.</p>

De auto-aanhanger combinatie is bijna af.

(Foto: Michiel Hondebrink)

Alle sportscholen binnen Enschede dicht, behalve deze.

Enschede - Alle sportscholen binnen Enschede dicht, behalve deze. Op 22 februari opent  de zware metalen deuren van een zeecontainer. Michiel Hondebrink, een ervaren personal trainer, is het mastermind achter de The Training Dock. 

Hij is afgelopen maanden druk bezig geweest met het op poten krijgen van een concept dat we nog niet kennen in Nederland. Zo komt The Training Dock als eerste in Nederland met een Mobile Outdoor Gym. Een zeecontainer die verbouwd en ingericht is tot sportschool. Deze wordt op locatie gebracht door middel van een speciaal ontworpen aanhanger en kan op elke willekeurige plek worden geplaatst. Binnen 5 minuten wordt hij neergezet en omgetoverd tot een echte sportschool. Sinds de Coronacrisis is buiten trainen razend populair geworden. 

Buitenlucht

Veel ondernemers in de sportbranche hebben hun trainingsruimte noodgedwongen naar buiten verplaatst. Michiel deed dit echter al een hele tijd. “Sporten hoort gewoon in de buitenlucht! De frisse lucht, rust en de groene omgeving met alle ruimte die je nodig hebt om lekker te kunnen werken aan jezelf. Zowel fysiek als mentaal. Van buiten trainen wordt je een beter mens!”

Op dit moment biedt Michiel ook de mogelijk aan niet-leden om gebruik te maken van zijn faciliteiten: “op maandag, woensdag en zaterdag sta ik in het van Heekpark in Enschede, het sportpark bij uitstek. Omdat er op dit moment beperkte mogelijkheden zijn bij de meeste sportscholen, bied ik mijn diensten ook aan voor niet-leden, ik merkte dat daar vraag naar was.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden