Proeflessen bij sport- en cultuuraanbieders voor kinderen


Sjors Sportief wacht op jullie!
Sjors Sportief wacht op jullie! (Foto: PR)

Proeflessen bij sport- en cultuuraanbieders voor kinderen

Enschede - Tot aan de zomervakantie kunnen kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool nog meedoen aan Sjors Sportief & Sjors Creatief. Inschrijven kan via www.enschedeactief.nl

Je wordt door de aanbieder uitgenodigd om te komen op een moment dat dit ook mag volgens de richtlijnen. Ruim 80 sport- en cultuuraanbieders hebben hun kennismakingslessen klaar staan voor de kinderen.

Sportaanbod 

Wanneer het binnen sporten weer mag, is er nog volop keuze om je op te geven voor zwemmen, tafeltennis, fitness, yoga, badminton, schaatsen, capoeira en karate. Buiten kun je meedoen aan hockey, korfbal, golf, beachvolleyballen, rugby en scouting. Kijk waar jouw talent ligt en meld je aan! Doordat de cultuuractiviteiten binnen plaatsvinden, kun je je wel aanmelden voor een kennismakingsles maar wordt je door de aanbieder uitgenodigd om te komen op een moment dat dit ook mag volgens de richtlijnen. De sport- en cultuuraanbieders houden zich aan de RIVM-richtlijnen. Daardoor kan een kennismakingsles er anders uit zien. 

Laagdrempelig zonder direct lid te worden 

Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen (vaak gratis) kennismaken met activiteiten zonder meteen lid te hoeven worden. Dit jaar doen er 80 sport- en cultuuraanbieders mee! Kinderen vanaf groep 1 t/m 8 mogen zich het gehele schooljaar inschrijven voor zoveel sport- en cultuuractiviteiten als ze willen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden