Open dagen VO-scholen Enschede niet fysiek, maar online

Open dagen VO-scholen Enschede niet fysiek, maar online

Enschede - De Enschedese VO-scholen Bonhoeffer College, Greijdanus, Het Stedelijk Lyceum en Zone.college hebben besloten om de gezamenlijke ‘Open Dagen Week’ (1 t/m 5 maart 2021) voor leerlingen in groep 8 niet fysiek, maar online te organiseren.

De VO-scholen hoopten eerder nog hun deuren voor leerlingen groep 8 te kunnen openen door gebruik te maken van tijdsloten en een afsprakensysteem. Vanwege de huidige coronamaatregelen is op maandag 15 februari besloten dat de Open Dagen Week niet fysiek zal plaatsvinden en dat de open dagen digitaal worden georganiseerd.

Data Open Dagen Week (17.00 tot 20.00 uur)

Bonhoeffer College: dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 maart*

Greijdanus: vrijdag 5 maart

Het Stedelijk Lyceum: maandag 1, dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 maart**

Zone.college: vrijdag 5 maart

*Locatie Wethouder Beversstraat alleen op dinsdag 2 en woensdag 3 maart. Alle andere locaties van het Bonhoeffer College op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 maart.

**Het Stedelijk Vakcollege alleen op maandag 1 en donderdag 4 maart. Alle andere locaties van Het Stedelijk Lyceum op maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 maart.

Aanmeldingsdagen

Op woensdag 10 en donderdag 11 maart 2021 organiseren Bonhoeffer College, Greijdanus, Het Stedelijk Lyceum en Zone.college aanmeldingsdagen en kunnen leerlingen groep 8 zich aanmelden op de VO-school van hun keuze. Normaal gesproken gaan leerlingen groep 8 naar de scholen toe om zich aan te melden. De VO-scholen besluiten op donderdag 4 maart of het met de dan geldende coronamaatregelen mogelijk is om de aanmeldingsdagen fysiek te kunnen organiseren door middel van een afsprakensysteem.

Kijk voor meer informatie op www.vo-enschede.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden