Geslaagde webinar Studio Sportaal ‘Financieel gezond de crisis door’

Geslaagde webinar Studio Sportaal ‘Financieel gezond de crisis door’

Enschede - In samenwerking met NOC*NSF organiseerde Sportaal de Webinar ‘Financieel gezond de crisis door’. Onder leiding van Peter van Baak van Sponsorvisie kregen de aanwezige sportverenigingen gedurende een anderhalf uur durende online sessie inzicht in de kansen die ze kunnen pakken op financieel gebied.

Sportregisseur Jasper Agelink van Sportaal merkte een hoge mate van interesse onder de deelnemende verenigingen: ‘We hebben dit thema nu voor de tweede keer aangeboden, het blijft een onderwerp waar veel vragen over zijn en blijven. Zoals bijvoorbeeld: Mag je twee regelingen zoals de TASO en de TVL tegelijk aanvragen? Ja, dat mag. Erg praktische vragen waarmee de penningmeester, voorzitters of andere betrokkenen goed werden geholpen.’

Ook op het gebied van sponsoring werd de deelnemers gevraagd om te gaan ‘omdenken’. Gedurende de corona-crisis zijn er namelijk ook bedrijven die grote winsten hebben geboekt, denk hierbij aan de supermarkten, bouwmarkten of fietsenwinkels. Wellicht een goed moment om ze te benaderen voor sponsoring.

De Webinar werd aangeboden vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en georganiseerd door Sportaal. Voor meer informatie of interesse over financiële tips voor sportverenigingen gedurende de corona crisis, kan contact worden opgenomen met sportregisseur Mattijs van den Berg via m.vandenberg@sportaal.nl. De volgende Studio Sportaal is op donderdag 11 maart, onderwerp is Vertrouwenscontactpersoon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden