Foto: Joke Schut

Vakschool Het Diekman, SBO De Spinaker en De Tender starten 10-14 klas

Enschede - Vakschool het Diekman, SBO De Spinaker en SBO De Tender starten vanaf komend schooljaar samen met een 10-14 klas. Deze klas is bedoeld voor leerlingen die nog twijfelen tussen het praktijkonderwijs en de basisberoepsgerichte leerweg.

Daarnaast is deze klas geschikt voor leerlingen voor wie de overstap naar de middelbare school te groot is. In de 10-14 route is veel aandacht voor de ontwikkeling die de leerling nodig heeft om uiteindelijk op Het Stedelijk Lyceum (via Vakschool Het Diekman of het Stedelijk Vakcollege) een diploma te halen of door te stromen naar vmbo-b via onze Schakelklassen.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze klas. Aanmelden voor de 10-14 school gaat altijd in overleg met de groep 8 leerkracht. Geïnteresseerde ouders en leerlingen kunnen hun wens voor plaatsing in deze klas aangeven bij de groep 8 leerkracht.

Geïnteresseerden die meer informatie willen over de 10-14 klas kunnen contact opnemen met Sjors Migchelbrink (s.migchelbrink@sbo-spinaker.nl), schoolleider op de Spinaker en de Tender of Martijn Sijtsma (msijtsma@hetstedelijk.nl), teamleider op Vakschool Het Diekman.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden