Restaurant Masada viel wederom in de prijzen bij de Thuisbezorgd Awards 2022. Het is de derde keer dat zij deze winnen.
Restaurant Masada viel wederom in de prijzen bij de Thuisbezorgd Awards 2022. Het is de derde keer dat zij deze winnen.

Restaurant Masada wederom beste restaurant van Enschede

Algemeen

Restaurant Masada in Enschede is opnieuw in de prijzen gevallen: afgelopen week mocht men voor de derde keer de Thuisbezorgd Award in ontvangst nemen. Hiermee is Masada wederom bekroond tot beste restaurant van Enschede op de bezorgsite. Dit is onder meer gebaseerd op de vele stemmen van klanten over het afgelopen jaar.

ENSCHEDE - Afgelopen week werden de Thuisbezorgd Awards uitgereikt in Zeist. Restaurant Masada won deze felbegeerde prijs eerder al in 2021 en 2019. Ablahad Lahdo, samen met neven Basel en Alex eigenaar van Masada, is dan ook terecht trots op het team. Samen leveren zij een mooi en bovenal consistent resultaat. Elke dag een hoge kwaliteit leveren is zeker een uitdaging. Bovendien zijn klanten ook veeleisend als het aankomt op de kwaliteit van het eten en de service qua bezorging.

Om deze service nog verder te verbeteren opende Masada in november vorig jaar een tweede vestiging. Naast Masada Boswinkel aan de Wethouder Gerbertstraat 61 is er nu ook een Masada Stadsveld aan de Wethouder Nijhuisstraat 41. In beide vestigingen is men welkom voor zowel afhalen als daar eten. Ze hanteren beide een uitgebreide menukaart, waardoor er voor elke smaak wel een passend gerecht te vinden is. Klanten van de nieuwe vestiging zijn laaiend enthousiast over het vriendelijke personeel, de gezellige sfeer in de zaak en uiteraard de lekkere maaltijden. In de zomer komt er ook een terras bij, zodat men ook op het plein zelf kan genieten. 


De opening van de tweede vestiging had ook een andere, praktische reden. Wie op Thuisbezorgd kijkt ziet nu twee vestigingen. Afhankelijk van de postcode waar men woont bezorgt de ene of de andere vestiging de bestelling. Hierdoor kunnen ook de bezorgmaaltijden snel en efficiënt geleverd worden zonder al te lange wachttijden.


Naast het bestellen via Thuisbezorgd.nl kan men ook op Masada’s eigen website terecht: www.masada.nl. Daarnaast beschikt men ook over een handige eigen bestel-app voor de telefoon. 


Het loont zeker om rechtstreeks bij hen te bestellen, aangezien u zo ook kunt profiteren van speciale acties en kortingen. Bovendien ontvangt men bij bestelling via Masada’s eigen website of app een gratis blikje frisdrank. Probeer dus zeker eens de gebruiksvriendelijke app voor de volgende bestelling!

Afbeelding
Expositie Connect-U 5 uur geleden
Afbeelding
Nog één klus verwijderd van Europees voetbal 5 uur geleden
Afbeelding
Femke Bol is dé ster bij de FBK Games 6 uur geleden
Afbeelding
Harmonie als dé zomerse theaterverrassing in Twente 5 jun., 11:10
Afbeelding
Tweede voorstelling Twintigers aan Z 4 jun., 10:13
Afbeelding
AC Tion viert 75-jarig bestaan met reünie 3 jun., 14:35
Afbeelding
Snoei kastanjebomen 3 jun., 11:15
Afbeelding
Expositie Malte Bruns en Inge Meijer 2 jun., 17:31