Ziengs Schoenen start speciale bezorgservice

Ziengs Schoenen start speciale bezorgservice

ENSCHEDE - De medewerkers van Ziengs Schoenen komen persoonlijk gekozen schoenen en onderhoudsproducten bij klanten thuis bezorgen. Deze nieuwe gratis service wordt op alle dagen behalve zondag geboden.

Het zijn barre tijden voor de retail. De winkels zijn dicht in een tijd waarin winkels normaliter de drukste tijd van het jaar beleven. De websites beleven overuren en de pakketdiensten rijden af en aan. Daar heeft Ziengs Schoenen met haar 81 winkels en meer dan 900 medewerkers iets op bedacht. De Ziengs bezorgservice. Het is geen reguliere bezorgservice. De medewerkers in de winkel geven passend stijl- en aankoopadvies en brengen vervolgens zelf de gekozen schoenen en onderhoudsproducten aan huis. Vanzelfsprekend contactloos en veilig.
Ziengs wil met deze nieuwe service laten zien dat er nog optimisme heerst in de retail, dat het leidt tot creativiteit en ondernemerschap. De klanten behouden hun persoonlijke service en advies en krijgen snel hun bestelde schoenen in huis. Ziengs richt zich op het midden en hoger segment met kwaliteitsmerkschoenen voor het gehele gezin.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden