Eugène Duvaloois en zijn vrouw Mandy in de winkel die deze maand één jaar bestaat.
Eugène Duvaloois en zijn vrouw Mandy in de winkel die deze maand één jaar bestaat. Foto: Lizet Beek Fotografie & Grafisch ontwerp

Combinatie

Algemeen

Hoortoestellen en telefoons, een mooie combinatie. De ontwikkelingen in de hoortoestellen gaan snel, een koppeling met onze mobiel hoort daar natuurlijk bij. Onderweg op de fiets zet u uw favoriete liedje op en op google maps wordt u begeleid u naar uw bestemming. Nog even naar huis bellen? U tikt even op uw hoortoestel en vraagt Siri om naar huis te bellen. Eenmaal aangekomen blijkt het wat rumoerig te zijn en u past via de app het geluid van de omgeving aan naar eigen wens.

Een mooie combinatie inderdaad…... als het werkt! Vaak merken we dat er nogal eens problemen kunnen ontstaan in de verbinding met de hoortoestellen. Onterecht wordt er daarbij wel eens gedacht dat ook de hoortoestellen dan minder goed functioneren. Wanneer hoortoestellen geen verbinding kunnen maken met een mobiele telefoon of hapert tijdens het streamen heeft dit vaak een onderliggende oorzaak in de telefoon. In de winkel zien we dat dit de belangrijkste vraag is in de nazorg.

De hoofdoorzaak? Een vol werkgeheugen door teveel openstaande achtergrondapps en daarbij een app die mogelijk stoort op de verbinding die uw wilt maken. De oplossing is vaak vrij simpel, alle apps afsluiten inclusief de app die u gebruikte. Daarna opnieuw de juiste app opstarten en voilà alles werkt weer naar behoren. Heeft u een Android, dan is het daarnaast goed om eventueel een widget voor apparaat onderhoud te installeren. Weet u niet hoe dit moet dan vraag het gerust aan uw audicien. Inmiddels zijn wij naast hoortoestelexpert ook bijna telefoonexpert geworden, hij of zij zal hier inmiddels helemaal van op de hoogte zijn.

Voelt u zich niet bezwaard want als het allemaal werkt kan het zeker een waardevolle combinatie zijn. Voor ons is ook een tevreden klant heel waardevol, de meest audiciens doen graag dat stapje extra voor u.

Duvaloois (audicien/eigenaar Twentsch Hooratelier)

info@twentsch-hooratelier.nl

053 - 478 54 85

Twentsch Hooratelier

Afbeelding
Achilles telt af naar de 100 en houdt jubileumweekend 17 mei, 09:06
Peter van Roosmalen, Maarten Witteveen en Dick ten Kate bij Trafo-3. (Foto: Gerhard van Dragt)
'Heel bijzonder wat we daar doen' 16 mei, 11:53
Afbeelding
Violiste Carla Leurs speelt Brahms Vioolconcert in Muziekcentrum 16 mei, 08:56
ArtEZ Fiere.
Muziek Zondagen Lonneker van start 15 mei, 20:00
Afbeelding
Huldiging FC Twente Vrouwen 15 mei, 11:41
Afbeelding
Genieten in de Boei met de eerste boerenbuurtmaaltijd 15 mei, 08:05
Afbeelding
Lees de nieuwe Huis aan Huis Enschede waar en wanneer je maar wilt 15 mei, 08:00
Afbeelding
Protest 14 mei, 19:52