Het team van Country Life viert een feestje: 30-jarig bestaan (Foto: Fotografie Iwan).
Het team van Country Life viert een feestje: 30-jarig bestaan (Foto: Fotografie Iwan). Foto: IWAN FOTOGRAFIE

Country Life 30 jaar in hartje Enschede

Algemeen

Country Life aan de Kuipersdijk: de meest kleurrijke bloemenwinkel van Enschede en omstreken. Zo omschrijft eigenaresse Sybrine Richter vol trots haar winkel. Deze maand vieren zij en haar medewerkers samen met hun klanten het 30-jarig bestaan.

Enschede – Sybrine vertelt: “Het pand aan de Kuipersdijk was al van ons. Toen er een winkelbestemming op kwam, heb ik de stap genomen om mijn baan in een bloemenzaak op te geven en voor mijzelf te beginnen. Ik kom uit een ondernemersfamilie, dus aanpakken is er met de paplepel ingegoten.” 

Country Life werd geopend op 3 maart 1993 en in de jaren daarna zijn er wel enkele veranderingen geweest. “Twee keer hebben we een grote verbouwing gehad, zodat we meer ruimte kregen en om up-to-date te blijven”, aldus Sybrine. 

Maar er zijn zeker ook dingen hetzelfde gebleven. “Dat Country Life een mooie werkplek is, blijkt wel uit de medewerkers Engelien Golbach en Jeroen Lenderink”, vertelt Sybrine. “Zij werken al dertig jaar met passie bij Country Life. Engelien was al een schoolvriendin van mij en is zo mijn eerste werkneemster geworden. Jeroen is begonnen op de zaterdagen en de rest van de dagen volgden al snel.” 

Het team van Country Life telt inmiddels acht medewerkers met passie voor het vak, die het belangrijk vinden om klanten persoonlijke aandacht te geven en kwaliteit te leveren.

‘Bloemen kleuren je dag’


“Ons team is uitgegroeid tot een hechte en creatieve groep. Ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten, smaak en specialiteit en daarmee vullen we elkaar perfect aan. En daar ben ik heel trots op!”, aldus Sybrine. Dat ze gezamenlijk inkopen doen en samen beurzen in Nederland, Duitsland en Frankrijk bezoeken om nieuwe items te ontdekken, geeft wel aan dat er een hecht team staat bij Country Life.

Naast de dagelijkse boeketten voor thuis verzorgt Country Life bloemenarrangementen voor uiteenlopende gelegenheden, van bloemen voor bruiloften en begrafenissen tot de aankleding van beurzen en evenementen. Ook de styling van het interieur bij mensen thuis behoort tot de mogelijkheden. Sybrine: “Bij rouwwerk bieden we troost met onze bloemen en een bruiloft zonder bloemen is haast ondenkbaar. Bloemen zijn emotie!”

Country Life
Kuipersdijk 72
7512 CK Enschede
T: 053 430 2256
E: info@cl-enschede.nl 

W: cl-enschede.nl

door de redactie

Blij met De Goochelaar.
De Goochelaar gaat naar Di Stephano 22 feb, 12:38
De studenten schieten hun ballen met een machine. (Foto: Gerrit Kosters)
Studenten ontdekken jeu de boules 22 feb, 09:27
Sem Steijn in actie tegen FC Utrecht. (Foto: Bas Everhard)
Zure thuisnederlaag tegen FC Utrecht 21 feb, 10:31
Laura Wildemann (Teamleider) en Martine Horstman (Cultuurcoördinator).
Erkenning voor Stedelijk Kottenpark 21 feb, 09:41
Fien Maathuis. (Foto: Corine Vaneker)
Fien van Het Zeggelt wint derde voorleeswedstrijd 21 feb, 08:05
Afbeelding
Column: Mopperen op muziek 20 feb, 18:42
Beeld uit de docu Navalny.
Films Rapito en Navalny te zien in Concordia 20 feb, 18:16
Afbeelding
Rust en stilte 20 feb, 15:26