Verras je geliefde met deMystiek Xperience Valentine Box


Foto:

Verras je geliefde met deMystiek Xperience Valentine Box

ENSCHEDE - Wil jij je geliefde verrassen met een wel heel bijzondere en romantische avond? Dat kan! Bestel dee Mystiek Xperience Valentine Box en ontvang deze aan het eind van een hilarische en romantische Drive-Tru! Je zult onderweg verrast worden door (te) gekke typetjes en andere gekkigheden. Wil jij je geliefde meenemen naar Parijs, Rome of Londen? Tijdens deze Drive-Tru zul je dit samen op een ludieke manier beleven.

Eenmaal thuis gekomen met de box beleef je een heerlijke en romantische avond. Je krijgt een inlogcode om digitaal de instructie van de inhoud van de box te bekijken. Ook kun je via deze code genieten van een romantisch lied welke jou en je geliefde wordt toegezongen. Bestel de box, rijd met je auto op de aangegeven tijd langs en beleef een heerlijke avond. Maar bovenal… Laat je verrassen!

Zondag 14 februari
Tijd: tussen 16:00 en 19:00 uur.
De exacte tijd volgt per mail.
Prijs: € 39,95

Overheerlijk Fingerfood

Naast kleine verrassingen kun je genieten van overheerlijk fingerfood (diverse soorten vlees) en bijgerechten met drankjes voor 2 personen. We hebben het recept van de FB-winnaar van de lekkerste spareribs weten te ontfutselen. Spareribs waarbij je zeker weten je vingers af likt. Wil je weten wie dit is? Volg ons op FB en je komt er vanzelf achter… Wie weet gaat hij deze speciaal voor jou en ons bereiden…

Tevens ontvang je een kortingsbon voor een Valentine Party in ons gezellige theater zodra we weer mogen. Een warm gezellig avondje thuis is helaas niet voor iedereen weggelegd. Daarom gaat er voor iedere verkochte box een euro naar Sheltersuit Foundation om bij te dragen aan warme pakken voor de daklozen. Zo gun je niet alleen jezelf, maar ook een ander een beetje warmte, hoe fijn is dat!

www.mystiektheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden