Hoe kun je NLP gebruiken in het begeleiden van vrijwilligers?


M-Pact NLP webinar
M-Pact NLP webinar (Foto: Ivan )

Hoe kun je NLP gebruiken in het begeleiden van vrijwilligers?

ENSCHEDE - NLP staat voor Neuro linguïstisch Programmeren en is een wereldwijd toegepaste methode voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie. NLP wordt succesvol gebruikt in het onderwijs, het bedrijfsleven, in consultancy en bij bijvoorbeeld human resource management. Kortom overal waar samengewerkt wordt, kan NLP worden ingezet. 

Ook zeer geschikt dus om in te zetten bij het samenwerken met- en begeleiden van vrijwilligers. In elke organisatie, club of vereniging en elk (wijk/buurt)initiatief! NLP gaat niet over de inhoud, maar over de structuur van communicatie. In deze online inspiratiesessie op donderdag 28 januari schetst Rozemarijn van Merksteijn in een notendop de mogelijkheden van het Neuro Linguistisch programmeren.

 Deze webinar is gratis bij te wonen door alle Enschedese vrijwilligersorganisaties, vrijwilligerscoördinatoren en vrijwilligers werkzaam in sport, kunst & cultuur, zorg, natuur & dierenwelzijn, het maatschappelijke veld en/of alle lokale buurtinitiatieven.. Deelnemen De gratis webinar vindt op donderdag 28 januari plaats van 10.30 – 12.00 uur via ZOOM. 

Aanmelden kan via www.m-pact.nl/agenda

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden