VO-scholen Enschede houden Open Dagen Week in maart

VO-scholen Enschede houden Open Dagen Week in maart

ENSCHEDE - VO-scholen Enschede organiseren ‘Open Dagen Week’ in maart De Enschedese VO-scholen Bonhoeffer College, Greijdanus, Het Stedelijk Lyceum en Zone.college organiseren van 1 t/m 5 maart gezamenlijk een Open Dagen Week voor leerlingen in groep 8.

De open dagen die in januari en februari gepland stonden, kunnen vanwege de huidige coronamaatregelen fysiek niet doorgaan. Daarom is besloten om de open dagen te verplaatsen naar maart. De VO-scholen hopen dan wel hun deuren voor leerlingen groep 8 te kunnen openen door middel van een afsprakensysteem. Mocht dit vanwege de dan geldende coronamaatregelen niet kunnen, dan worden de open dagen tijdens de Open Dagen Week digitaal georganiseerd. De online open dag van Zone.college op vrijdag 22 januari gaat door zoals gepland.

Open Dagen Week

Het Stedelijk Lyceum Maandag 1 maart (alle locaties) Dinsdag 2 maart (alle locaties) Woensdag 3 maart (alle locaties) 

Bonhoeffer College Dinsdag 2 maart (alle locaties) Woensdag 3 maart (alle locaties) Donderdag 4 maart (alle locaties) 

Zone.college Vrijdag 5 maart 

Greijdanus Vrijdag 5 maart

Aanmeldingsdagen

Op woensdag 10 en donderdag 11 maart organiseren Bonhoeffer College, Greijdanus, Het Stedelijk Lyceum en Zone.college aanmeldingsdagen en kunnen leerlingen groep 8 zich aanmelden op de VO-school van hun keuze. Ook deze dagen hopen de VO-scholen fysiek te kunnen organiseren door middel van een afsprakensysteem. Meer informatie is te vinden op www.vo-enschede.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden