Vierde seizoen Mijn Spirituele Zoektocht te zien op 1Twente


Foto: PR

Vierde seizoen Mijn Spirituele Zoektocht te zien op 1Twente

Vanaf woensdag 20 januari duikt 1Twente presentatrice Marlieke Kremer in de wereld van zelfbewustzijn en energie. Voor de serie Mijn Spirituele Zoektocht gaat Marlieke op zoek naar verhalen over spiritualiteit. In dit seizoen komen allerlei verschillende vormen van energetisch werk aan bod.

Voor dit nieuwe seizoen trekt presentatrice Marlieke Kremer Overijssel en zelfs Gelderland in op zoek naar verhalen van mensen die op verschillende manieren werken met zelfbewustzijn.  ‘Het bezoeken van mensen die werken in deze sector verveelt nooit. Ik blijf me verwonderen over de mooie dingen die tussen hemel en aarde gebeuren en niet met ratio te verklaren zijn,’ vertelt de presentatrice over het vierde seizoen dat vanaf 20 januari wordt uitgezonden.  

In de uitzendingen zit onder andere een interview met natuurgeneeskundige Edith Bruns. ‘Edith Bruns verraste mij met het maken van een zielstekening waar veel levenslessen voor mij in verborgen lagen.’ Daarnaast beschrijft hypnotherapeut en yoga-docent Marguerite Bosselaar (uit Oldenzaal) de kracht van mindwalks en geeft zij tips over hoe de natuur kan helpen om in je kracht te blijven. Intuïtief coach Roos Barquioa geeft in de uitzending een reading aan de hand van bloemen.

Ook gaat Marlieke in gesprek met schrijver Christian Nijhof die vertelt over zijn spirituele zoektocht en zijn levenslessen die hij op zijn reis naar Thailand heeft opgedaan.  ‘Ik denk en hoop dat het programma andere mensen kan inspireren meer bewust te worden van wie ze zijn en wat ze willen. Zeker in deze tijd merk je dat mensen zichzelf steeds vaker de vraag stellen, wat vind ik eigenlijk echt belangrijk? En hoe blijf ik dicht bij mezelf in deze onzekere tijd? De mensen die ik ontmoet hebben allemaal tips hoe je jezelf weerbaarder kunt maken, fijner in je vel kunt zitten en hoe je met angsten om kunt leren gaan,’ aldus de presentatrice. 

Deze serie bevat 9 afleveringen en deze worden vanaf woensdag 20 januari elke woensdagavond om 18.00 uur uitgezonden op 1Twente. De afleveringen zijn ook te bekijken via Youtube/inspiratietv of www.mijnspirituelezoektocht.nl  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden