Online open dag Vakmanschapsroute Zone.college Enschede

Online open dag Vakmanschapsroute Zone.college Enschede

Op vrijdag 22 januari organiseert Zone.college Twello haar online open dag rondom de Vakmanschapsroute. Toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers kunnen dan vanaf huis kennismaken met deze praktische en actieve route naar een mbo-niveau 2 diploma in de vakrichtingen Tuin & landschap (Hovenier), Dierverzorging, Green design en Voeding & technologie. Aanmelden voor de online open dag is verplicht. Dit kan via het formulier op onze website www.zone.college/open-dagen-vakmanschapsroute. 

Op de online open dag kunnen bezoekers kennis maken met de Vakmanschapsroute. Docenten vertellen in verschillende video’s over de vakken, de manier van onderwijs geven en de verschillende vakrichtingen binnen de Vakmanschapsroute. Studenten die de opleiding nu volgen delen hun ervaringen. Uiteraard kunnen bezoekers in gesprek met docenten en al hun vragen stellen.

Voor wie is de Vakmanschapsroute?

De Vakmanschapsroute is er speciaal voor basisberoepsgerichte leerlingen en erg praktische ingestelde kaderberoepsgerichte leerlingen, die graag verder willen leren en werken in het groen. Vanaf het derde jaar vmbo worden ze in op een praktische en actieve manier binnen 3 tot 4 jaar voorbereid op een mbo-diploma niveau 2. Daarmee kunnen ze meteen aan het werk. Maar leerlingen kunnen er ook voor kiezen om verder te leren. Binnen en buiten de groene sector. In Enschede kunnen leerlingen kiezen voor de vakrichtingen Tuin & landschap (Hovenier), Dierverzorging, Green design en Voeding & technologie.Leerlingen die al een BB-diploma hebben en een praktische mbo-opleiding op niveau 2 willen volgen kunnen zich ook aanmelden. Zij starten dan met het mbo-deel van de Vakmanschapsroute binnen 1 van de 3 vakrichtingen.De online open dag in Enschede is op vrijdag 22 januari van 16.00 tot 20.00 uur. Op dit tijdstip kunnen bezoekers ook kennismaken met het vmbo-Groen en Het Groene Lyceum van deze locatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden