Doe mee met Challenge Easy Dance Workout

Doe mee met Challenge Easy Dance Workout

Wil jij meer bewegen of afslanken? Doe mee met de 8 daagse Challenge van Dance Passion en dans je fit en slank tijdens de lockdown!

In deze periode van sociale isolatie, neemt Priscilla van Dance Passion een positief initiatief. “Door de lockdown zitten veel mensen thuis en bewegen te weinig. Ik wil graag mensen helpen, opvrolijken en stimuleren om meer te bewegen.” aldus Priscilla. Ze is dansdocent en beweegkuur instructrice; en geeft al jaren met veel plezier dans- en sportlessen. Iedereen kan thuis mee doen met deze Challenge. Wanneer je wilt en zo vaak je wilt. Zo kan heel Nederland mee doen.

8 dagen lang, elke dag 20 minuten non-stop dansen
Vanaf maandag 25 januari tot 1 februari plaatst Dance Passion elke dag om 19:30 uur een Easy Dance Workout van 20 minuten op haar YouTube kanaal. Deze workouts zijn makkelijk te volgen en erg leuk! Ook geschikt voor beginners en mensen zonder dans ervaring. 20 minuten beweeg je non-stop op de vrolijke muziek. Het helpt om af te slanken en verbetert je conditie. Je hebt geen apparatuur nodig en het is helemaal gratis. Het enige dat je hoeft te doen is gratis abonneren op het YouTube kanaal van Dance Passion. 

Durf jij de uitdaging aan? Daag dan ook andere mensen uit om mee te doen en dans je corona kilo’s eraf! 

De Easy Dance Workout kun je volgen via het Dance Passion YouTube kanaal:  

www.youtube.com/user/orientalsensation

Meer info: www.dancepassion.nl Tel 06-30965599

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden