Albert Heijn Stroinkslanden weer open met veel meer vers


Foto: PR

Albert Heijn Stroinkslanden weer open met veel meer vers

Na een ingrijpende verbouwing ging vandaag de Albert Heijn in winkelcentrum Het Stroink in Enschede weer open. De supermarkt is groter geworden en heeft nu het allernieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een veel uitgebreider assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met tien zelfscankassa’s.

ENSCHEDE - “De eerste reacties van klanten op al het nieuwe in onze winkel zijn erg positief”, vertelt supermarktmanager Erjan Seppenwoolde. “Er is veel waardering voor het uitgebreide versaanbod, de bredere gangpaden en de overzichtelijke afdelingen. Bovendien vinden ze het fijn dat de bekende gemoedelijke sfeer is gebleven.” Ook is nu de renovatie van winkelcentrum Het Stroink nagenoeg achter de rug. Voor klanten was het de afgelopen tijd niet altijd even gemakkelijk om boodschappen bij hun Albert Heijn te doen. De supermarktmanager is onder de indruk van het geduld en het begrip dat klanten hadden. “Zij leefden met ons mee en toonden zich betrokken met onze winkel. Dat vind ik echt hartverwarmend.” 

Vers

Al meteen na binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en maaltijdsalades. Bij de citruspers tap je snel verse sinaasappelsap. Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Je vindt er ook lekkere taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes. Het assortiment van Albert Heijn Stroinkslanden varieert sterk: van internationaal tot de lekkerste producten van lokale leveranciers. Erjan Seppenwoolde: “We hebben bijvoorbeeld ook de bakleverworst van Wiggers, de kaneelcake van Nollen en de sausjes van C’est Si Bon.” 

Innovaties

De winkel is energiezuinig gebouwd. Er is led-verlichting en een warmterugwininstallatie. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Er zijn er veel digitale vernieuwingen zoals de komst van tien zelfscankassa’s en elektronische prijskaarten. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. Ook zijn er door de hele supermarkt grote beeldschermen. “Die geven informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Daarmee willen we onze klanten nog meer inspireren”, aldus de supermarktmanager.  

Albert Heijn aan de Veldhoflanden 2 in Enschede (Stroinkslanden) is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden