Jezelf of je vrijwilligersorganisatie verbeteren met gratis webinars van M-Pact


M-Pact - Webinars
M-Pact - Webinars (Foto: PX)

Jezelf of je vrijwilligersorganisatie verbeteren met gratis webinars van M-Pact

De coronacrisis duurt nog altijd voort. We hebben in Nederland te maken met een lockdown. Vrijwilligerswerk gaat echter altijd door. Natuurlijk met in achtneming van alle geldende RIVM-maatregelen. Om het vrijwilligerswerk zo goed mogelijk te kunnen blijven doen en om onszelf te blijven verbeteren, organiseert M-Pact regelmatig informatieve bijeenkomsten.

ENSCHEDE - Vanwege de coronamaatregelen vinden die bijeenkomsten online plaats als webinars.  

28 januari 2021 van 10.00-12.30 uur: NLP en samenwerken met vrijwilligers
Overal waar samengewerkt wordt, kan NLP (neuro linguïstisch programmeren) worden ingezet om de onderlinge communicatie te structuren. Ook zeer geschikt dus om in te zetten bij het samenwerken met- en begeleiden van vrijwilligers in elke organisatie, club of vereniging.

17 februari van 10.00-12.30 uur: Interculturele communicatie
Hoe kun je tijdens je vrijwilligerswerk op een goede manier omgaan met cultuurverschillen? Wat is de invloed van de verschillen in normen en waarden? Spreker Muaffak Gülçay, trainer en adviseur in intercultureel management, gaat op deze en andere vragen in tijdens deze webinar.

11 maart van 10.00-12.30 uur: Hoog-sensitiviteit in vrijwilligerswerk
Mensen die hoog-sensitiviteit zijn, hebben een aangeboren gevoeligheid voor omgevingsprikkels. Spreker Rozemarijn van Merksteijn vertelt uit eigen ervaring over hoog-sensitief zijn. Hoe kun je het bijvoorbeeld ombuigen tot een kracht? Hoe kun je rekening houden met hoog-sensitieve collega’s?

24 maart van 19.30 – 21.00 uur: Hoe werk je samen met bedrijven?
Een samenwerking met een bedrijf is een mooie manier om iets toe te voegen aan je project of (vrijwilligers)organisatie. Er zijn ook bedrijven die graag maatschappelijk betrokken willen zijn. Hoe geef je die samenwerking vorm? U krijgt in deze webinar veel tips en tricks. Ook willen we graag kennis en ervaring met andere vrijwilligersorganisaties uitwisselen.

Deelnemen

De eerst volgende gratis webinar vindt op donderdag 28 januari plaats van 10.30 – 12.00 uur via ZOOM. Aanmelden kan via www.m-pact.nl/agenda

Na aanmelding wordt u gevraagd uw deelname te bevestigen. Daarna ontvangt u van ons de benodigde informatie om aan de webinar deel te kunnen nemen. Meer informatie: www.m-pact.nl. M-Pact M-Pact is een organisatie die voor individuele burgers, burgerinitiatieven, (vrijwilligers-)organisaties, bedrijven en gemeente voorziet in: ondersteuning, matching en advies, training en educatie, bevorderen van integratie, participatie en activering. Door middel van deze webinar wil M-Pact vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties ondersteunen in deze moeilijke en onzekere tijd.

Meer informatie over M-Pact via: www.m-pact.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden