Voorstelling ‘Coco kan het!’ (2+) gaat door


Foto:

Voorstelling ‘Coco kan het!’ (2+) gaat door

Op zondag 10 januari 11:30 uur is de voorstelling ‘Coco kan het!’ (2+) van Katiuscia Principato bij Concordia via een livestream te zien. De try-out gaat over Coco die voor het eerst gaat vliegen. Dat is natuurlijk best spannend, maar dingen voor het eerst doen is ook ontzettend leuk! De kinderen oefenen met Coco en Katsiuscia en zorgen er samen voor dat Coco tot de hoogste top vliegt!

ENSCHEDE - “Coco kan het!” is gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het jaar, geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen. De voorstelling wordt speciaal gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2021. Katiuscia speelt elk jaar tijdens deze Voorleesdagen een interactief, spannend en muzikaal feestje in een kleurrijk decor.

Over Katiuscia Principato

Katiuscia Principato is speler, theatermaker en zangpedagoog. Al haar werkzaamheden hebben vanaf het begin van haar loopbaan (2004) raakvlak met kinderen. Door samen te werken met veel inspireerde mensen en het volgen van diverse cursussen heeft Katiuscia haar plek gevonden in de muziektheaterwereld gericht op kinderen.

Katiuscia was te zien in o.a. Hans en Grietje, Knofje de musical, Ezel en beer, WALvis, We hebben er geen geitje bij en ssst de tijger slaapt. Daarnaast geeft Katiuscia zanglessen aan kinderen vanaf 4 jaar en probeert ze haar passie voor muziek door te geven aan deze fantastische doelgroep. Samen beleven de kinderen vanaf 2 jaar een avontuurlijke, muzikale voorstelling waarin niets te gek is en alles kan.

Praktische informatie

Coco kan het! 2+ (try-out) - Katiuscia Principato
Zo 10 jan | 11:30
Locatie: Thuis vanaf de bank
Tickets voor de livestream zijn te koop via: www.concordia.nl
Prijs: 7,50

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden