Gezocht: volwassenen met lage rug- en/of nekpijn die app willen testen


Foto: PR

Gezocht: volwassenen met lage rug- en/of nekpijn die app willen testen

Voor mensen met lage rug- en/of nekpijn is het belangrijk om aandacht te besteden aan zelfmanagement. Roessingh Research and Development (uit Enschede) heeft in samenwerking met Europese partners een mobiele app ontwikkeld voor volwassenen die lage rug- en/of nekpijn ervaren. 

Deze app biedt elke week een nieuw gepersonaliseerd plan aan, bestaande uit drie onderdelen: aantal stappen per dag, lichamelijke oefeningen, en educatieve berichten. Het doel van de app is het geven van adviezen om te leren omgaan met de pijn en het verlichten van de pijn. 

Om te kijken hoe deze app ervaren wordt door de doelgroep, is onlangs een onderzoek gestart. Hiervoor zoekt Roessingh Research and Development volwassenen die lage rug- en/of nekpijn ervaren en mee willen doen aan dit onderzoek. U zult dan toegang krijgen tot de app met een persoonlijk trainingsprogramma gericht op uw situatie. 

Bent u 18 jaar of ouder, heeft u last van lage rug- en/of nekpijn, en beschikt u over een smartphone? Dan komt u in aanmerking voor dit onderzoek. 

Voor meer informatie of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Marian Hurmuz via: m.hurmuz@rrd.nl / 088 087 5771. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden