Foto: PR

Verkoop Nieuw Fenne in Enschede start op 19 december

Vrijdag 19 december  start de verkoop van twintig woningen Nieuwe Fenne, in de wijk Stevenfenne in Enschede. De start verkoop vindt geheel digitaal plaats via www.nieuwfenne.nl vanaf 14.00 uur en is daarmee helemaal coronaproof.

ENSCHEDE - Het plan Nieuw Fenne omvat in totaal twintig complete, duurzame en betaalbare woningen. Aan de Wicher Nijkampstraat worden negen woningen gebouwd en aan de Tuinbouwstraat komen elf woningen. Er worden in totaal twee verschillende types woningen gerealiseerd. Een woningtype met twee slaapkamers en een woningtype met drie slaapkamers. Beide woningtypen hebben de mogelijkheid voor een extra slaapkamer op de tweede verdieping. De koopsom is inclusief keuken met apparatuur, badkamer, sanitair en tegelwerk. 

De woningen zijn met een EPC van 0,2 duurzamer dan de wettelijke norm, door onder andere optimale isolatie, onderhoudsarme materialen, zonnepanelen en een warmtepomp. Dat betekent betaalbare woonlasten en een hoog wooncomfort. 

Nieuw Fenne, betaalbaar wonen

De twintig woningen in Nieuw Fenne zijn zeer scherp geprijsd en bedoeld om starters een kans te bieden op de Enschedese woningmarkt. De zeer complete, duurzame woningen zijn instapklaar en worden verkocht vanaf ca. € 210.000, -. 

In Nieuw Fenne zijn alle voorzieningen in de buurt. Op loopafstand vind je het geheel vernieuwde winkelcentrum Stadsveld en op een steenworp afstand van je woning liggen verschillende basisscholen. 

Meer informatie

De start verkoop van Nieuw Fenne verloopt volledig digitaal. Vanaf 19 december 14.00 uur zijn alle verkoopstukken zoals de brochure te vinden op www.nieuwfenne.nl. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met Nieuw Wonen Twente via 085 273 23 77 of www.nieuwwonentwente.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden