Alle vrijwilligers van Enschede: ‘Bedankt voor jullie inzet!’


Vrijwilligers: het warm kloppend hart van Enschede
Vrijwilligers: het warm kloppend hart van Enschede (Foto: Communicatie M-Pact)

Alle vrijwilligers van Enschede: ‘Bedankt voor jullie inzet!’

Op 7 december is jaarlijks de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Normaal organiseert M-Pact samen met Gemeente Enschede een grootse happening om vrijwilligers in Enschede in het zonnetje te zetten. Helaas kan dat dit jaar door de coronacrisis niet doorgaan. M-Pact heeft er daarom, in samenwerking met Gemeente Enschede, een digitale happening van gemaakt, zodat we toch samen kunnen vieren. 

ENSCHEDE - Daarnaast is de actie M-Pact on Tour georganiseerd om organisaties kort te bezoeken om attenties te overhandigen als blijk van waardering voor alle vrijwilligers die zich dit jaar ingezet hebben.

Enschedese Vrijwilligersprijs

In Enschede worden vrijwilligers graag extra in het zonnetje gezet. Daarom is er in 2019 de Enschedese Vrijwilligersprijs in het leven geroepen.

Voor de Enschedese Vrijwilligersprijs 2020 waren dit jaar maar liefst zeven fantastische organisaties genomineerd: Hospice Enschede, Voedselbank Enschede-Haaksbergen, MST vrijwilligers (UVV Vrijwilligers), Alifa Bike Works, Circus Tijdgeest, de Bijenhoek en Humanitas Enschede. Tot en met 29 november kon er door iedereen gestemd worden op één van deze genomineerden. Er is met veel enthousiasme gestemd! Vergeleken met vorig jaar is er drie keer zo veel gestemd. Tijdens de Nationale Dag van de Vrijwilliger zal de Gemeente Enschede en M-Pact de “Enschedese Vrijwilligersprijs” uitreiken aan de drie uiteindelijke winnaars.  Deze uitreiking zal LIVE te volgen zijn via de facebook pagina van M-Pact.

Vrijwilligerswerk

Afgelopen jaar is meer dan ooit duidelijk geworden hoe ontzettend hard vrijwilligers nodig zijn en hoeveel mensen bereid zijn zich vrijwillig in te zetten voor de gemeenschap en onze mooie stad! Vrijwilligerswerk is naast zinvol ook erg leuk om te doen. Talloze mensen zetten zich er volledig voor in én ze doen het met veel plezier.

Wilt u zelf ook vrijwilligerswerk doen of heeft u een hulpvraag of behoefte? Kijk dan op www.m-pact.nl of neem contact op via info@m-pact.nl, telefoon: 053-4323304. De matchondersteuners , zelf ook vrijwilligers, helpen u graag bij uw zoektocht naar een leuke en zinvolle vrijwilligersplek in Enschede! 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden