Kerstvoorstellingen in het Muziekcentrum


Ariane Schluter
Ariane Schluter (Foto: Bowie Verschuuren)

Kerstvoorstellingen in het Muziekcentrum

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede zet deze kerst op een veilige manier haar deuren open voor dertig bezoekers per voorstelling. Met een muzikale pelgrimstocht van actrice Ariane Schluter en hét kerstverhaal van Charles Dickens is de kerstsfeer in het theater volop aanwezig.

ENSCHEDE - Alleskunner Bruun Kuijt – hij is acteur, regisseur, schrijver en producent – pakt zijn bejubelde voorstelling Kerstlied van een Vrek weer op, waarin hij in de rol kruipt van de verteller, Scrooge, Marley en nog meer heerlijke figuren uit het beroemde A Christmas Carol. “A Christmas Carol is een prachtig verhaal,” vertelt Kuijt. “Het is een verhaal van hoop, en als zodanig een mooi tegenwicht voor het cynisme van deze tijd.”

Stille Nacht met Silbersee

Silbersee nodigt na succesvolle edities met Arthur Japin (2017), Anna Enquist (2018) en Glenn Helberg (2019) topactrice Ariane Schluter uit als wintergast voor een avond waarin zang, piano, Ud en tekst samenkomen in een meditatief concert over hoop en wanhoop, twijfel en troost. Pianist en componist Martin Fondse speelt nieuw werk, geïnspireerd op composities van Arvo Pärt en het werk van Claude Debussy. Het libretto is van schrijvers Joachim Robbrecht en Artun Alaska Arasli.

Kerstlied van een Vrek

17 t/m 23 december

Kleine Zaal Muziekcentrum

Stille Nacht met Silbersee

16 december - 18.30u

Kleine Zaal Muziekcentrum

Voor info & tickets: www.wilminktheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden