[aangeboden door sanitairkamer.nl] Nieuwe douchedeur plaatsen bij een badkamerrenovatie


Foto:
aangeboden door sanitairkamer.nl

Nieuwe douchedeur plaatsen bij een badkamerrenovatie

Het vervangen van de douchedeur kan de badkamer van je woning een hele andere uitstraling geven. Vervang het model van kunststof voor een douchedeur met een stalen frame en glazen platen. Het is de trend van dit moment! Vergelijk het met de stalen deuren met glas die steeds vaker in terugkomen in een gemiddelde Nederlandse woning. Ze laten een woning dieper ogen en geeft deze een luxe, industrieel tintje. Overigens worden deze industriële deuren lang niet altijd van staal gemaakt. Er zijn diverse alternatieven, die qua uitstraling overeenkomen met de modellen van staal. Denk aan een houten deur of een deur van kunststof. In de badkamer wordt vanzelfsprekend wel voor staal gekozen!

Thuiswerken leidt tot meer klussen in huis

Steeds meer huishoudens kiezen voor een renovatie van de badkamer. Ook de keuken wordt in veel woningen aangepakt. Het hangt samen met het feit, dat we tegenwoordig allemaal vanuit huis werken. Het thuiswerken biedt ons de gelegenheid om klussen in huis uit te voeren. Niet alleen omdat we besparen op de reistijd. Ook omdat we geld overhouden door lagere benzinekosten, doordat we minder op vakantie zijn gegaan in 2020, enzovoorts. Door slechts de douchedeur te vervangen, lijkt de badkamer een stuk luxer.

Trends op het gebied van badkamers

Badkamers worden anno 2020 steeds vaker van zwarte componenten voorzien. De zilverkleurige douche wordt vervangen door een regendouche met een zwarte kleur. Vaak wordt zo’n regendouche gecombineerd met een handdouche. Naast de zwarte regendouche keert ook de zwarte kraan steeds vaker terug in de Nederlandse badkamer. Bij voorkeur met een mooie witte kom op het wastafelmeubel! Elementen die perfect passen bij een stalen douchedeur met glazen platen en een zwart profiel. Overigens worden deze deuren ook aangeboden met een witte kleur. Welke douchedeur plaats jij in je badkamer? 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden