Elke donderdag Aqua Zwanger


Foto:

Elke donderdag Aqua Zwanger

Zwanger zijn is een heel bijzondere tijd ook ten tijde van corona. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam, waardoor dagelijkse handelingen niet altijd meer zo vanzelfsprekend zijn. Bewegen wordt vaak anders. Gelukkig zijn groepslessen nu toegestaan en kunnen zwangere dames veilig in het water bewegen. 

ENSCHEDE - Elke donderdagavond biedt Sportaal de mogelijkheid om in Aquadrome deel te nemen aan de groepsles Aqua Zwanger. Het voordeel van bewegen in het water is dat je lichaam door de opwaartse kracht minder wordt belast. Knieën, heupen, bekken en rug kun je gemakkelijker bewegen in het warme water. Deelnemers kunnen de intensiteit van de oefeningen zelf bepalen. Als je in het eerste trimester bent kan je vaak intensiever sporten dan als je in het laatste trimester bent.

Groepslessen voor jong en oud

Ook als je niet zwanger bent kunt jij bij Sportaal terecht om in het water een work-out te doen. Aqua Vitaal zijn lessen waarin samen bewegen belangrijk is. De intensiviteit is iets lager en gezelligheid is ook belangrijk. Aqua Sport zijn intensieve sportlessen. In driekwartier wordt je uitgedaagd het beste uit je zelf te halen. En voor de allerjongsten is er Aqua Mini, waarin ouder en kind samen het water ontdekken.

Alle lessen voldoen aan de RIVM maatregelen. Koop in verband met beperkte capaciteit en registratie van deelnemers je ticket online op www.sportaal.nl/tickets.

Kijk voor meer informatie op www.sportaal.nl/zwemmen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden