Medische Publieksacademie Twente: Van Levensbelang

Medische Publieksacademie Twente: Van Levensbelang

Met de Medische Publieksacademi Twente wil MST belangstellenden verder kennis laten maken met ons ziekenhuis en de zorg die hier geboden wordt. Eerder organiseerden we in MST in een zaal vol publiek bijeenkomsten waarbij specialisten van MST hun kennis deelden. Deze keer doen we dat digitaal.

De allereerste online Medische Publieksacademie Twente staat in het teken van de samenwerking met het Ministerie van Defensie. Als je denkt aan MST, denk je waarschijnlijk niet direct aan Defensie. Toch werkt MST al jarenlang samen met Defensie. MST is namelijk één van de twaalf relatieziekenhuizen in Nederland. Hier werkt het militair medisch personeel als zij niet op uitzending zijn om zo hun kennis en vaardigheden te onderhouden. Als 'wederdienst' levert MST chirurgische capaciteit aan Defensie. 

Tijdens de Publieksacademie geven we antwoord op een aantal vragen, waaronder:

- wat betekent een relatieziekenhuis voor jou als patiënt?

- wat betekent deze samenwerking voor MST in tijden van corona?

De uitzending is live te volgen op 8 december om 19.00 uur. Bekijk de uitzending op mst.nl, YouTube kanaal van MST of het Facebookkanaal van MST. Meer info over de Publieksacademie lees je hier: mst.nl/publieksacademie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden