Allemans filmprogramma start met Knives Out


Foto:

Allemans filmprogramma start met Knives Out

GOOR - Om het aanbod zo actueel mogelijk te houden, selecteert de programmacommissie van Filmhuis Alleman twee-maandelijks het nieuwe programma.De nieuwe programmareeks gaat op dinsdag 1 december van start met de film Knives Out. Een moordmysterie uit 2019 van Star Wars-regisseur Rian Johnson. Met in de hoofdrollen o.a Christopher Plummer, Daniel Craig en Jamie Lee Curtis. Met dit vernuftige moordmysterie bewijst regisseur Rian Johnson dat de Agatha Christie-formule absoluut nog niet uitgemolken is.

In Knives Out wordt de befaamde misdaadschrijver Harlan Thrombey dood aangetroffen in zijn landhuis. Uit het niets duikt de charmante en scherpe privédetective Benoit Blanc (gespeeld door Daniel Craig) op om de zaak te onderzoeken. Hij moet afrekenen met een bende hebberige familieleden, die elkaar zonder aarzelen verdacht maken, en enkele loyale bedienden die stijf de lippen op elkaar houden. Blanc baant zich een weg door een kluwen van valse sporen, zelfzuchtige leugens en verborgen motieven, vastberaden om de waarheid te achterhalen.


Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 6,00.Kaartjes zijn on-line te bestellen via filmhuisalleman.nl. Mocht dat niet lukken, dan kunt u op maan-, woens- en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 een kaartje kopen in de Reggehof. Op filmhuisalleman.nl is ook het volledige filmprogramma te bekijken.

Door de aangescherpte Corona-maatregelen is het aantal zitplaatsen in Filmhuis Alleman voorlopig beperkt tot 30. Wijzigingen van de corona-maatregelen zullen wij publiceren via Facebook, Twitter en Instagram.

Deze films kunt u in december 2020 en januari 2021 verder zien in Filmhuis Alleman: 8 december: La Vérité, 15 december: Fisherman’s Friends, 22 december: Frozen II en Downton Abbey, 29 december: Mees Kees in de wolken en Little women, 5 januari: And then we danced, 12 januari: JoJo Rabbit, 19 januari: Hors Normes en 26 januari: Official Secrets. Alle info over de genoemde titels is na te lezen op filmhuisalleman.nl. Daar kunt u ook uw tickets reserveren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden