Foto: PR

Gratis open yogalessen bij Focus

Yoga geeft rust en ontspanning. Wat ieders persoonlijke motivatie ook is, Yoga is goed voor lichaam en geest. Helaas zijn er ook veel verkeerde opvattingen over Yoga: het is zweverig, je moet er lenig voor zijn en het zou niets voor mannen zijn. Zondag 13 december ruimt de Enschedese dansstudio Focus deze misverstanden uit de weg met gratis open yogalessen.

ENSCHEDE - De van oorsprong Amerikaanse Kristyn Molinaro geeft deze dag twee gratis open yogalessen. Zo ontdek je zelf wat Yoga voor jou kan doen. In de eerste les van 09:30 tot 11:00 uur kun je kennis maken met Yoga. In een rustig tempo leer je de basis waarbij de focus ligt op de ademhaling. Aan de hand van klassieke Hatha Yoga poses krijgt je hele lichaam een subtiele workout. De les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening, zodat je een gevoel van weldaad en rust ervaart gedurende de dag.

Voor Yogis mét ervaring is er van 11:15 tot 12:45 uur een uitdagendere les. Kristyn neemt je mee in een flow van prikkelende asanas, diepe stretches en zoals ze zelf zegt: challenge poses! Daarbij kun je denken aan de kraai of een hoofdstand.

De open lessen zijn kosteloos en zijn voor iedereen toegankelijk. De lessen vinden plaats bij dansstudio Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. Reserveren kan door je aan te melden op www.focusstudio.nl of mail naar contact@focusstudio.nl.
-

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden