Op de Ochtend Lezing: Bewaar de herinnering

Enschede - Musea mogen weer open voor publiek. Van de hand van journalist en schrijver Dolf Ruesink verschijnt 1 november een nieuw boek onder de titel ‘Bewaar de herinnering, peuter, puber, provo in de jaren 50 en 60’. Dinsdag 24 november om 10.30 uur presenteert Ruesink in de ‘Op de ochtend-lezing’ in de Museumfabriek een interactief programma met boeiende verhalen, beelden en voorwerpen uit deze periode.

Het boek ‘Bewaar de herinnering, peuter, puber, provo in de jaren 50 en 60’ geeft treffend de sfeer van de (sobere) jaren 50 en (progressieve) jaren 60 weer. Ruesink werd in 1952 geboren in Winterswijk en heeft als echte babyboomer prachtige verhalen opgetekend over deze generatie die in Nederland opgroeide. Het boek met 280 pagina’s is rijkelijk geïllustreerd met circa 100 sfeerfoto’s, voornamelijk uit Twente en de Achterhoek. De auteur neemt zijn nieuwe boek mee. U kunt het ter plekke kopen en er een opdracht in laten zetten.

Aanmelden
In de Museumfabriek gelden passende veiligheidsmaatregelen m.b.t. COVID-19. Zo is het verplicht om voorafgaand aan het bezoek online te reserveren. Dat kan via demuseumfabriek.nl. Museumkaarthouders, BGL-Vipkaart houders, Vrienden en Familiejaarkaarthouders betalen €2,50 voor de lezing. Voor niet-leden is de entree €5,-.

demuseumfabriek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden