de 3 nieuwe Masters van fysiotherapiepraktijk Larink
de 3 nieuwe Masters van fysiotherapiepraktijk Larink (Foto: Aimes Creative Design)

Drie nieuwe masters in fysiopraktijk Larink

Enschede - Aan de Steenweg, op het Ribbelt, zit al meer dan 30 jaar fysiotherapiepraktijk Larink. Een fijne praktijk, midden in de wijk. Naast alle kwaliteiten die de fysiotherapeuten bij Larink al in huis hadden, hebben nu 3 fysiotherapeuten hun masteropleiding afgerond. Zowel manuele therapie op de Hogeschool Saxion als bekken- en geriatriefysiotherapie aan SOMT University zijn 3-jarige masteropleidingen.

Fokke Dijkstra is nu master manueel therapeut, een mooie toevoeging naast zijn specialisaties op het gebied van hart-vaat-long problematiek. Ook collega’s Miriam Post en Ghislaine van Egmond konden na 3 jaar flink studeren hun handtekening zetten onder een prachtig diploma. Hiermee brengen zij het totaal aan masters in de praktijk op 4.

Fysiotherapiepraktijk Larink is naast praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie nu ook praktijk voor bekkenfysiotherapie en geriatriefysiotherapie. Overige speerpunten zijn therapie bij COPD klachten en perifeer arterieel vaatlijden, dry needling, fysiotherapie op haptonomische basis en ontspanningstherapie. Kijk gauw op www.larink.nl, bel voor een afspraak (053 435 8416) of kom langs bij de praktijk aan de Steenweg 26 om kennis te maken of de masters te feliciteren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden