Foto: PR

Uitstel Twents Buutfestival door corona

Twente -  “Heel jammer”, vinden Annet Meijerink en Geert Christenhusz, “maar in de huidige omstandigheden hebben we geen andere keuze.”

Het Twents Buutfestival wordt verplaatst van zaterdag 31 oktober naar zaterdag 6 februari 2021. Natuurlijk weer in Stadstheater de Bond, met een aantrekkelijk programma, aantrekkelijke prijzen voor bezoekers en ‘thuiskijkers’ via streaming en een prachtige prijs voor de winnaar van de publieksprijs. Voor die publieksprijs mag het zaalpubliek en het thuispubliek uiteraard ook dan weer meestemmen.

Reeds gekochte kaarten en bestelde en betaalde QR-codes blijven uiteraard geldig voor de voorstelling van 6 februari. Betrokkenen worden hierover schriftelijk geïnformeerd door Stadstheater de Bond. Uiteraard kunnen QR-codes ook gewoon besteld worden via www.stadstheaterdebond.nl
Het organiserende bureau Mélange kwam tot dit besluit na de overheidsmaatregel om de zaalcapaciteit te beperken tot 30 bezoekers, de daarop volgende sluiting van het theater gedurende vier weken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden