Foto: NCC

Online reizenbeurs Twentse Caravan Club

In verband met Corona houdt de Twentse Caravan Club haar reizenbeurs voor de reizen van het voorjaar 2021 online. Vanaf 3 november is op de website www.twentsecaravanclub.nl te zien welke reizen er worden aangeboden.

Enschede - De leden kunnen zich vanaf dat moment inschrijven voor een reis. Niet-leden kunnen, nadat ze lid geworden zijn, ook inschrijven voor de reizen. Wanneer je nu lid wordt betaal je voor dit jaar geen contributie meer, alleen inschrijfgeld.

De online reizenbeurs is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft om met de Twentse Caravan Club op reis te gaan. De Twentse Caravan Club organiseert reizen voor haar leden in het voor- en naseizoen. De reiscommissie en de reisbegeleiding bereiden de reizen geheel voor en bespreken vooraf de campings die tijdens de reis aangedaan worden. De kosten voor de reis per equipe zijn vooraf bekend. Je bent vrij om de tijd op de camping zelf in te vullen.

Voor het voorjaar van 2021 staan de volgende reizen gepland:
Eifel Duitsland 5 juni t/m 26 juni; Costa Brava Spanje 29 mei t/m 3 juli; Corsica/Sardinie 8 mei t/m 25 juni; Kroatië 9 mei t/m 17 juni; Karinthië Oostenrijk 29 mei t/m 26 juni; Polen 5 juni t/m 7 juli; Noorwegen 20 mei t/m 10 juli; Standplaats Renswoude 5 juni t/m 19 juni.

Voor deze reizen krijgt u als deelnemer altijd een reis- en routeboek. Voor meer informatie www.twentsecaravanclub.nl of info@twentsecaravanclub.nl of 053-4322393.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden