Foto: PR

Yoga: juist nu!

Nederland telt bijna 2 miljoen yogabeoefenaars. Van beginner tot vergevorderd, hebben al deze yogaliefhebbers hun eigen motivatie. Uit onderzoeken blijkt dat veel mensen aan Yoga doen om fysieke redenen, waaronder een betere conditie en meer flexibiliteit. Bijna de helft doet aan yoga om stress te verminderen. En in deze onzekere tijden, kan iedereen wel wat minder stress gebruiken! Daarom is er op woensdag 28 oktober een gratis proefles Yoga bij Focus aan de Zuiderspoorstraat 7.

Enschede - Dat Yoga stress vermindert weten ze bij de Enschedese dansschool al langer! “Take a trial class and we promise you’ll leave with a smile!” zegt de enthousiaste Amerikaanse Yogi Kristyn Molinaro. Wekelijks verzorgt zij op woensdagavonden een reguliere Yogales. Op woensdagochtenden om 10:15 uur geeft ze vanaf november een cursus van zeven lessen. “Zo kun je rustig kennis maken en ontdekken welke voordelen Yoga biedt” aldus Molinaro. “Mijn doel” vervolgt ze, “is je laten genieten, hard te werken in de les én om te ontspannen. De kracht van Yoga zit in de ademhaling. Deze geeft je rust, leert je luisteren naar je lichaam en stelt je in staat grenzen te (h)erkennen en waar mogelijk te verleggen. Lenig hoef je dus niet te zijn, dat word je vanzelf!”

In de cursus voor beginners biedt Molinaro alle ruimte om aan persoonlijke doelen te werken. Van minder stress tot strakkere buikspieren. “You name it! Ik vraag iedere les aan mijn leerlingen waar ze behoefte aan hebben. De ene les werken we aan kracht in armen en buikspieren. De andere les zijn het meer rekoefeningen. Net waar iedereen behoefte aan en energie voor heeft. Wat ik vooral merk is dat mensen rust en ontspanning zoeken. Juist nu zie ik hoeveel baat zij hebben bij mijn lessen en doe ik er alles aan om dat te kunnen bieden.”

Ontdek de kracht van Yoga en volg gratis een proefles. Je vindt Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. Je bent welkom op woensdag 28 oktober om 10:15 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan op www.focusstudio.nl/proefles of mail naar contact@focusstudio.nl

-

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden