Foto: Gijs van Ouwerkerk

Mr. Monopoly brengt bezoek aan Enschede

Met zijn hoge hoed en grote snor bracht het alom bekende Monopoly-mannetje vandaag een speciaal bezoek aan Enschede. En niet zomaar een bezoek. Op gepaste afstand overhandigde Mr. Monopoly het allereerste exemplaar van Monopoly Enschede aan burgemeester Onno van Veldhuizen.

Enschede - De bekende straten en pleinen van Enschede zijn verwerkt in het spel; uiteraard mag de Oude Markt in Enschede niet ontbreken. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn allemaal aangepast. Monopoly is een van de bekendste en bestverkochte bordspellen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel.

Monopoly Enschede zal vanaf december verkrijgbaar zijn bij alle Jumbo-vestigingen in Enschede en zal in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd. Klanten kunnen tot en met 6 december sparen voor korting op het spel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden