Foto: PR

Dreumesen en peuters gezocht bij Focus!

Focus zoekt dreumesen en peuters voor de groepen dreumes- en peuterdans aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. In de speciale les Dreumesdans mogen kinderen vanaf 1,5 jaar samen met mamma, pappa, opa of oma dansen. In de speciale les peuterdans dansen 3-4 jarigen samen met als doel het ontwikkelen van de grove motoriek, het verbeteren van de sociale interactie en het stimuleren van de muzikale ontwikkeling. 

Enschede - Voor alle dreumesen en peuters die graag willen dansen zijn er op woensdag 28 en donderdag 29 oktober gratis proeflessen. Dé gelegenheid om kennis te maken met onze docent Astrid Spit, vragen te stellen over de les en de sfeer te proeven.

Juf Astrid is gespecialiseerd in dreumes- en peuterdans en weet wekelijks kinderen én ouders mee te nemen in een prachtig dansverhaal. De cursus wordt aangeboden in lesblokken van 7 lessen, aansluitend start altijd een nieuw cursusblok.

De dansstudio heeft speciale lessen ontwikkeld voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar waar ze samen met mamma, pappa, opa of oma les volgen. Met behulp van verschillende thema’s en attributen dompelen de kleintjes zich onder in de wereld van dans en ontdekken spelenderwijs hoe hun lichaam beweegt op muziek. Deze lessen worden op donderdagochtend om 9:15 uur gegeven.
Voor stoere peuters vanaf 2 jaar die al zonder ouder les willen volgen zijn er op woensdag- en donderdagochtend groepen peuterdans. De dreumes- en peuterdans lessen vormen een mooie voorbereiding op de latere danslessen kleuterballet en kleuterdans.

Iedereen die samen met een dreumes of peuter een kijkje wil komen nemen in onze studio of mee wil doen met een gratis proefles is welkom in onze studio op woensdag 28 en donderdag 29 oktober. Meer informatie over deze dreumes- en peuterdans cursussen, vind je op https://www.focusstudio.nl/Activiteiten/Cursussen.

Aanmelden voor een gratis proefles kan via de website https://mijn.focusstudio.nl/Proefles of mail naar contact@focusstudio.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden