<p>V.l.nr. Monique Smeijers (lid Raad van Bestuur), Ineke Olthof (RVE Manager Zorg&amp;Verblijf) en dhr. Kok (Cliëntenraad Cromhoff) doen een woordje tijdens de feestelijke aftrap.</p>

V.l.nr. Monique Smeijers (lid Raad van Bestuur), Ineke Olthof (RVE Manager Zorg&Verblijf) en dhr. Kok (Cliëntenraad Cromhoff) doen een woordje tijdens de feestelijke aftrap.

(Foto: PR)

Livio locatie de Cromhoff wordt volledig vernieuwd

Op 12 oktober is het zover! De verbouwing van Livio locatie de Cromhoff gaat van start. Een verbouwing die ruim twee jaar in beslag zal nemen met als doel de kwaliteit van zorg, wonen en welzijn verder te verbeteren. Zo worden de huidige afdelingen omgevormd naar kleinschalige woongroepen waardoor de privacy en bewegingsvrijheid van de cliënt wordt verhoogd. Hierdoor kan er nog beter waardevolle en persoonsgerichte zorg geleverd worden aan cliënten bij Livio.

Vanaf 12 oktober zal het centrale hart en hoofdentree van de Cromhoff onder handen worden genomen. Dit gaat zorgen voor een frisse en moderne uitstraling. Na de renovatie van het centrale hart wordt in juni 2021 gestart met het realiseren van 30 nieuwe zorgappartementen, verdeeld over drie woonlagen. Om dit te kunnen realiseren wordt de huidige kantorenvleugel gesloopt. Deze extra appartementen zorgen ervoor dat de zes bestaande zorgafdelingen omgevormd kunnen worden naar kleinschalige woongroepen.

Renovatie zorgafdelingen
Begin 2022 worden de zes zorgafdelingen van de Cromhoff gerenoveerd. Tijdens deze verbouwing worden deze grootschalige afdelingen omgevormd naar kleinschalige woongroepen bestaande uit 10 appartementen en een huiskamer. Daarnaast zal er worden gezorgd voor klimaatbeheersing/koeling, nieuwe tilliften en nieuwe tuinen voor de woongroepen. Na de renovatie van deze zorgafdelingen zal de verbouwing van de Cromhoff tot een eind komen.

Feestelijke aftrap
Om de start van de verbouwing ondanks het coronavirus toch nog feestelijk te kunnen vieren was er een aangepast programma. Op 6 oktober was de officiële aftrap in een klein gezelschap met afgevaardigden van de Raad van Bestuur, MT en de cliëntenraad. De cliënten van de Cromhoff zijn verrast met een heerlijke traktatie en een kaart.

Hoe blijft u op de hoogte?
Normaal gesproken ontvangt Livio u graag op onze locatie(s) om de voortgang van de verbouwing te volgen. Vanwege de huidige coronamaatregelen is dit helaas niet mogelijk. Geïnteresseerden kunnen de ontwikkelingen volgen op een speciale website: livio.nl/verbouwingcromhoff

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden