<p>Jasper van der Veen (Foto: PR)</p>

Jasper van der Veen (Foto: PR)

(Foto: )

’t Verborgen Theater verplaatst voorstelling

ENSCHEDE – Na een fantastische start van ’t Verborgen Theater in het Mystiek Theater met de Comedy Express, moet de uitverkochte voorstelling van cabaretière Nathalie Baartman worden verplaatst omdat de veiligheidsregio Twente geen ontheffing heeft verleent. 

In goed overleg met de theatermaakster uit Borne heeft programmeur Peter Mense van ’t Verborgen Theater gekozen voor dinsdag 1 december 2020. Mense zal zo spoedig mogelijk in de pen klimmen om alsnog om een ontheffing te vragen: “Wij maken sinds kort gebruik van de fantastische zaal in het Mystiek Theater en Hetty en Henk Bakker hebben hun zaakjes werkelijk fantastisch voor elkaar. We hebben nu het gevoel dat er met twee maten wordt gemeten en daar worden onze vaste bezoekers de dupe van.’’ 

Omdat het onzekere tijden zijn, zal per kwartaal worden bekeken welke cabaretiers er worden geprogrammeerd. De programmeur hierover: “We zijn nu bezig om de gecancelde optredens te herplaatsen, waarbij we vanzelfsprekend alle veiligheidsregels in acht nemen”. De eerst komende voorstelling is die van aanstormend cabarettalent Jasper van der Veer op dinsdag 10 november.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden