Men kan bij Jumbo De Melkhal nu sparen voor korting op kaarten voor het Smakenrad. (Foto: Jasper van der Aa)
Men kan bij Jumbo De Melkhal nu sparen voor korting op kaarten voor het Smakenrad. (Foto: Jasper van der Aa)

Culinair genieten op 70 meter: spaaractie van Jumbo De Melkhal

Algemeen

Het Smakenrad komt naar Enschede! Van 9 december tot en met 8 januari staat een 70 meter hoog reuzenrad in het Volkspark. Dit is het grootste demontabele reuzenrad van heel Europa. De gondels zijn omgetoverd tot mini-restaurantjes waarin men een koffie- of borrel-arrangement serveert. Jumbo De Melkhal laat haar klanten op 21 en 22 december graag sfeervol culinair genieten op hoogte dankzij een mooie spaaractie.

ENSCHEDE - Jumbo De Melkhal heeft in samenwerking met Bakkerij Nollen een unieke spaaractie opgezet. Van 30 november tot en met 20 december ontvangen klanten bij besteding van elke 10 euro één Smakenrad-zegel. Men heeft vijf zegels nodig voor een volle spaarkaart.

Met een volle spaarkaart ontvangt men korting op een kaartje voor het Smakenrad. Een arrangement is dan te boeken voor slechts 7,50 euro in plaats van het normale tarief van 14,50 euro. Per persoon is één volle spaarkaart nodig om tegen het actietarief te kunnen boeken. Via de website www.jumboleussink-smakenrad.nl is een arrangement en tijdvak te boeken, nadrukkelijk alléén voor woensdag 21 of donderdag 22 december. De volle spaarkaart(en) zelf levert men dan in bij het ophalen van de tickets aan de kassa van het Smakenrad.


Men kan kiezen uit twee arrangementen: het Coffeetime-arrangement wat op beide dagen te boeken is van 11.00 tot 14.30 uur en van 18.35 tot 20.35 uur. Daarnaast is er een Borreltime-arrangement. Deze is te boeken van 14.30 tot 18.20 uur en van 20.35 uur tot sluitingstijd.

Let wel: het aantal plaatsen per tijdvak is beperkt. Er zijn voor deze unieke spaaractie maximaal 3.600 arrangementen beschikbaar. Wilt u deze exclusieve culinaire ervaring niet mislopen? Reserveer dan op tijd!

Kijk voor meer informatie over deze actie en het boeken van een arrangement op: www.jumboleussink-smakenrad.nl Jumbo De Melkhal is gevestigd aan De Coöperatie 15-3 in Enschede.

Braderie Stadsveld 22-04-2023
Grote braderie bij Winkelcentrum Stadsveld 19 uur geleden
De hardlopers in Hengelo zijn begonnen aan hun wedstrijd. Foto: Coen Schilderman.
Veel animo voor halve marathon 21 uur geleden
Arjan Wissink werd door de club passend in het zonnetje gezet bij de thuiswedstrijd tegen VIOS Beltrum afgelopen weekend.
Mijlpaal Arjan Wissink: al 300 competitiewedstrijden gisteren
Geniet zelf ook van overheerlijke tomaten dit jaar.
Column Wim Boers: geniet ook van zelfgekweekte tomaten gisteren
Afbeelding
Schande 16 apr, 18:15
De film The Peasants draait in Concordia.
The Peasants in Concordia en openluchtfilm bij Stanislaus 16 apr, 17:19
Het bouwbord bij Aquadrome.
Onthulling bouwbord nieuwe zwembad 16 apr, 16:11
Overlap gaat voor duurzame kleding. (Foto: Richard Bussink)
Fashion Revolution Week bij Overlap 16 apr, 16:02