<p>De tassenactie was een van de succesvolle activiteiten van Winkelcentrum Enschede Zuid. (Foto: Melvin Winkeler)&nbsp;</p>

De tassenactie was een van de succesvolle activiteiten van Winkelcentrum Enschede Zuid. (Foto: Melvin Winkeler) 

Winkelcentrum Enschede Zuid genomineerd voor NRW Marketing Award

Winkelcentrum Enschede Zuid is officieel genomineerd voor de NRW Marketing Award! De NRW awards zijn dé nationale erkenning voor het meest inspirerende winkelgebied.
Trots op Zuid

Enschede - “We zijn trots op Zuid! Want samen met de wijk hebben we deze nominatie in de wacht gesleept. De afgelopen periode hebben wij als winkelcentrum laten zien dat wij er zijn voor de wijk. En dat de wijk er voor óns was toen we getroffen werden door corona. We hielpen elkaar voort, als echte noabers”, vertelt Johan Haringsma, bestuurslid van het winkelcentrum.

Samen maken we Zuid

“Op Zuid zijn we noabers. We helpen elkaar als het nodig is. We maken het elkaar aangenaam als het kan. Zuid is namelijk van ons samen.” Vertelt Haringsma. “Zo hebben we in de eerste weken van corona kinderen een kleurkaart in laten kleuren en ervoor gezorgd dat deze op de mat vielen bij ouderen in de wijk. Ook hebben we in diezelfde periode met alle winkeliers de handen ineen geslagen en een grote tassenactie opgezet. De winkeliers hebben in totaal 400 tassen gevuld met heerlijke verrassingen voor de cliënten van De Posten en Alifa. Om ze ten tijde van corona een extra hart onder de riem te steken.”
“Een ander voorbeeld van ‘Samen maken we Zuid’ is dat we deze zomer de thuisblijvers hebben verrast met gratis ijsjes. Met een ijscokar zijn we een aantal keer door de wijk gereden. Want, het idee was dat als wij niet naar de zonnige oorden toe kunnen, wij die wel naar ons toe halen! Zo kregen we op Zuid toch met z’n allen dat heerlijke vakantiegevoel.”

Nominatieronde

Op woensdag 11 november mogen we de jury van de NRW Marketing Award ontvangen in het winkelcentrum voor de beoordeling. We laten dan zien hoe we onze slogan ‘Samen maken we Zuid’ in de praktijk brengen”, aldus Haringsma.

wcenschedezuid.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden